ALGEMENE INFO

Ieder mens is uniek en wordt geboren met een bepaalde aanleg en persoonlijkheid. Hij/zij doorloopt zijn/haar eigen fasen in het leven. Bij kinderen volgen die fasen zich heel snel achter elkaar op. De eerste jaren in je leven, leer je al dingen die je de rest van je leven zult gebruiken. Een goede begeleiding in deze fasen is van essentieel belang, want soms moet je als ouder de zorg van je kind overdragen aan een ander en dan is het goed om te weten dat gastouders hiervoor speciaal zijn opgeleid en ze precies weten waar ze mee bezig zijn. Tenslotte is alleen het beste goed genoeg voor je kind.

DIGITAAL

KLEINSCHALIG

FLEXIBEL

LAGE TARIEVEN

BEREIKBAAR

VEILIG

Eén van onze krachten is het digitaal werken. Snel, overzichtelijk en simpel.

We hebben vrijwel onze gehele administratie gedigitaliseerd. Dat betekent dat je als ouder altijd inzicht hebt in de urenregistraties van de gastouder, jouw facturen, jouw overeenkomsten met de gastouder en het gastouderbureau, de Risico-inventarisatie van de gastouder, de evaluaties etc. De administratie is gewoon gemakkelijk via smartphone of tablet in te zien en aan te passen waar nodig. Ook onze site is responsive gemaakt zodat u deze op elk device kunt raadplegen!

Kies je voor gastouderopvang dan kies je voor huiselijk en kleinschalige opvang. Dit betekent een kleine en stabiele groep waarmee kinderen vertrouwd raken. Eén vertrouwd gezicht dat de groep kinderen begeleidt en ondersteunt daar waar zij dit nodig hebben.

Door alle wijzigingen binnen onze snel veranderende maatschappij is flexibiliteit meer dan ooit gewenst. Je ziet dat steeds meer banen flexibel worden ingezet en vaak gepaard gaan met flexibele werktijden. Ouders zoeken dan ook naar een gastouderbureau dat meedenkt met al deze veranderingen. Het doel is dan ook om gastouderopvang zo breed mogelijk aan te kunnen bieden zodat voor iedereen een passende vorm geboden kan worden. Gastouderbureau “Zorg Voor Mijn Kind” wil graag aan de wensen en eisen van vraagouders tegemoet komen.

Wij blijven kritisch kijken naar onze eigen werkwijze. Door gebruik te maken van de technologische middelen die voorhanden zijn, werken we zo efficiënt mogelijk en kunnen we de kosten zo laag mogelijk houden. Hierdoor ontvangen gastouders ook een eerlijk uurtarief!

Bereikbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel. Niets zo vervelend dan lang op antwoorden moeten wachten. We maken daarom dan ook dankbaar gebruik van social media om met onze klanten te communiceren, daar waar er behoefte aan is. Persoonlijke en financiële vragen ontvangen we liefst via mail i.v.m. privacy en discretie, maar je kunt ons uiteraard ook gewoon bellen of appen! Uiteraard komen we ook graag bij jou thuis om meer informatie te verstrekken!

Wij nemen de beveiliging van jouw gegevens uiterst serieus en doen er alles aan om misbruik te voorkomen.